Present Time

Candle holder Crystal Art large Ball Sand Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14.3 cm
Materiaal Glas
Merk Present Time
Merk kleurnaam Ball Sand Brown
Merk product code PT3643
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een prachtige toevoeging aan je woonkamer? Dan is de Candle holder Crystal Art large van Present Time de perfecte keuze. Deze kandelaar is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een breedte en diepte van 7 cm. Met een hoogte van 14.3 cm is deze kandelaar een echte blikvanger.

De Candle holder Crystal Art large is speciaal ontworpen voor dames die houden van stijlvolle en elegante accessoires. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze kandelaar is daar geen uitzondering op. Met de merkkleur "Ball Sand Brown" voegt deze kandelaar een vleugje warmte en luxe toe aan elke woonruimte.

Met de merkproductcode PT3643 weet je zeker dat je een uniek en authentiek item in handen hebt. Deze kandelaar is perfect voor het creëren van een gezellige sfeer in je woonkamer. Plaats hem op een tafel, dressoir of vensterbank en geniet van het prachtige lichtspel dat deze kandelaar creëert.

Maak je woonkamer compleet met de Candle holder Crystal Art large van Present Time. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje elegantie toe aan je interieur!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies