Present Time

Candle holder Bubble polyresin Terracotta Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 9.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 22 cm
Materiaal Polyresin
Merk Present Time
Merk kleurnaam Terracotta Orange
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer? Dan is de Candle holder Bubble polyresin van Present Time de perfecte keuze. Deze kandelaar is gemaakt van hoogwaardig polyresin materiaal en heeft een breedte van 13 cm, een diepte van 9.5 cm en een indrukwekkende hoogte van 22 cm. Met zijn terracotta oranje kleur voegt deze kandelaar een warme en trendy uitstraling toe aan elke woonruimte.

De Candle holder Bubble polyresin is ontworpen voor volwassenen die houden van een eigentijdse en unieke stijl. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze kandelaar is daar geen uitzondering op. Met zijn opvallende ontwerp en duurzame materiaalkeuze is deze kandelaar een echte blikvanger in je interieur.

Of je nu een romantisch diner hebt gepland of gewoon wat extra sfeer wilt creëren in je woonkamer, deze kandelaar biedt de perfecte oplossing. Plaats een kaars in de houder en geniet van het zachte en warme licht dat door de Bubble polyresin verspreid wordt. Met zijn compacte formaat past deze kandelaar op elk tafelblad, plank of vensterbank.

Maak een statement in je interieur met de Candle holder Bubble polyresin van Present Time. Bestel vandaag nog en geef je woonkamer een trendy en gezellige uitstraling!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies