Present Time

Candle holder Bubble polyresin Warm Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 9.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 22 cm
Materiaal Polyresin
Merk Present Time
Merk kleurnaam Warm Grey
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer? Dan is de Candle holder Bubble polyresin van Present Time de perfecte keuze. Met zijn afmetingen van 13 cm breed, 9.5 cm diep en 22 cm hoog, is deze kandelaar ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een sfeervol accent in hun interieur.

De Candle holder Bubble polyresin is gemaakt van hoogwaardig polyresin materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze kandelaar is daar geen uitzondering op.

Met zijn warm grijze kleur past deze kandelaar perfect in elke woonkamer. Of je nu een moderne, industriële of klassieke inrichting hebt, de Candle holder Bubble polyresin voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies