House Doctor

Tealight Holder Handmade HD 8C Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 11 cm
Materiaal Glas
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 202100676

Ben je op zoek naar een prachtige toevoeging aan je interieur? Dan is de Tealight Holder Handmade HD 8C van House Doctor echt iets voor jou! Deze kandelaar is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een hoogte van 11 cm. Gemaakt van hoogwaardig glas, straalt deze kandelaar een stijlvolle en elegante uitstraling uit.

House Doctor, een bekend merk in de interieurwereld, heeft deze kandelaar met veel zorg en vakmanschap vervaardigd. De bruine kleur van de kandelaar voegt warmte en karakter toe aan elke ruimte. Met de productcode 202100676 ben je verzekerd van een uniek en authentiek item.

Plaats een theelichtje in deze Tealight Holder Handmade HD 8C en geniet van de sfeervolle gloed die het verspreidt. Of je nu een romantisch diner hebt gepland of gewoon wat extra gezelligheid wilt creëren, deze kandelaar is de perfecte keuze. Bestel nu en geef je interieur een vleugje klasse met deze prachtige kandelaar van House Doctor!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies