House Doctor

Tealight Holder Handmade HD 6C Frost Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 19 cm
Materiaal Gerecycled glas
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Frost Grey
Merk product code 209510022

Ben je op zoek naar een prachtige toevoeging aan je interieur? Dan is de Tealight Holder Handmade HD 6C van House Doctor echt iets voor jou! Deze kandelaar is perfect voor volwassenen die houden van een stijlvolle en duurzame inrichting.

Deze Tealight Holder is gemaakt van gerecycled glas, waardoor het niet alleen een prachtig design heeft, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Met een hoogte van 19 cm is deze kandelaar een echte eyecatcher in elke ruimte.

House Doctor is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Tealight Holder is uitgevoerd in de kleur Frost Grey, wat zorgt voor een elegante en tijdloze uitstraling.

Met de productcode 209510022 weet je zeker dat je een authentiek en hoogwaardig product in handen hebt. Bestel vandaag nog de Tealight Holder Handmade HD 6C en geef je interieur een unieke en sfeervolle touch!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies