House Doctor

Tealight Holder Handmade HD 12C Frost Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 12.5 cm
Materiaal Gerecycled glas
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Frost Grey
Merk product code 209510021

Ben je op zoek naar een prachtige toevoeging aan je interieur? Dan is de Tealight Holder Handmade HD 12C van House Doctor de perfecte keuze voor jou. Deze kandelaar is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van gerecycled glas, waardoor het een duurzame keuze is. Met een hoogte van 12.5 cm is deze kandelaar een echte blikvanger in elke ruimte.

De Tealight Holder Handmade HD 12C is van het gerenommeerde merk House Doctor, bekend om zijn hoogwaardige producten. De kandelaar heeft een prachtige frost grey kleur, die perfect past bij elke interieurstijl. Met de merkproductcode 209510021 ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief product.

Maak een statement met deze Tealight Holder Handmade HD 12C en geniet van de warme sfeer die het creëert. Bestel vandaag nog en geef je interieur een stijlvolle upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies