House Doctor

Tealight Holder Handmade HD 12C Frost Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 7.5 cm
Materiaal Gerecycled glas
Merk House Doctor
Merk kleurnaam Frost Grey
Merk product code 209510020

De Tealight Holder Handmade HD 12C is een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Deze kandelaar behoort tot de categorie Kandelaars en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame optie.

Met een hoogte van 7.5 cm is deze kandelaar compact en past hij gemakkelijk op elke tafel of plank. Het materiaal van de kandelaar is gerecycled glas, waardoor het niet alleen een elegante uitstraling heeft, maar ook bijdraagt aan een duurzame levensstijl.

De Tealight Holder Handmade HD 12C is van het gerenommeerde merk House Doctor. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en aandacht voor detail. De kandelaar is uitgevoerd in de kleur Frost Grey, wat zorgt voor een moderne en verfijnde uitstraling.

Met de merk product code 209510020 weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief product in handen hebt. Creëer een gezellige sfeer in huis met deze prachtige Tealight Holder Handmade HD 12C van House Doctor.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies