Zusss

Set Van 3 Glaskaarsjes Jij Maakt Mij Blij Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Materiaal Paraffine
Merk Zusss
Merk kleurnaam Multi
Merk product code 0501-058

Ben je op zoek naar een schattige toevoeging aan je interieur? Dan zijn deze Set Van 3 Glas kaarsjes Jij Maakt Mij Blij perfect voor jou! Deze kaarsjes behoren tot de categorie Kaarsen en hebben een uniek design dat direct de aandacht trekt.

Met een breedte van 7 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 17 cm zijn deze kaarsjes perfect om elke ruimte op te fleuren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig paraffine, waardoor ze langdurig branden en een warme sfeer creëren.

Deze kaarsjes zijn speciaal ontworpen voor dames die houden van stijlvolle en gezellige accessoires. Het merk achter deze prachtige kaarsjes is Zusss, bekend om hun kwaliteit en oog voor detail. De kleur van deze kaarsjes is multi, wat zorgt voor een speels en vrolijk effect in je interieur.

Met de merk product code 0501-058 weet je zeker dat je een authentiek product van Zusss in handen hebt. Voeg deze Set Van 3 Glaskaarsjes Jij Maakt Mij Blij toe aan je winkelmandje en geniet van de warmte en gezelligheid die ze brengen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies