The Gift Label

Candle Gift Box You Are Wonderful You Are Wonderful

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam You Are Wonderful
Merk product code 1016136
Serie You are wonderful

De Candle Gift Box You Are Wonderful is een perfect cadeau voor volwassenen die van kaarsen houden. Het is een product van The Gift Label, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten. Deze kaarsen zijn speciaal ontworpen met de kleurnaam You Are Wonderful, wat het perfecte cadeau maakt voor iemand die je wilt laten weten hoe bijzonder hij of zij is.

De Candle Gift Box You Are Wonderful heeft een unieke productcode van 1016136 en maakt deel uit van de serie You are wonderful. Deze serie staat bekend om zijn prachtige ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. De kaarsen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan.

De Candle Gift Box You Are Wonderful is een geweldige manier om iemand te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft. Het is een perfect cadeau voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon om te laten zien dat je om iemand geeft. De kaarsen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar verspreiden ook een heerlijke geur die elke kamer zal vullen met een warme en uitnodigende sfeer.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies