Present Time

Pillar candle Swirl medium Faded Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Was
Merk Present Time
Merk kleurnaam Faded Pink

De Pillar candle Swirl medium is een prachtige toevoeging aan jouw kaarsencollectie. Met een breedte van 7 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 10 cm, heeft deze kaars de perfecte afmetingen om een gezellige sfeer te creëren in elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardig wasmateriaal, is deze kaars van het merk Present Time een echte eyecatcher.

De Pillar candle Swirl medium is speciaal ontworpen voor volwassenen die houden van stijlvolle en trendy accessoires. Met zijn unieke kleur, genaamd "Faded Pink", voegt deze kaars een vleugje zachtheid en elegantie toe aan elke omgeving. Of je nu een romantisch diner hebt gepland of gewoon wat ontspanning zoekt na een lange dag, deze kaars zorgt voor de perfecte ambiance.

Met de Pillar candle Swirl medium van Present Time haal je niet alleen een prachtige kaars in huis, maar ook een stukje vakmanschap. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en aandacht voor detail. Deze kaars is geen uitzondering. Laat je betoveren door de subtiele swirls en geniet van de warme gloed die deze kaars verspreidt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies