Present Time

Pillar candle Swirl medium Soft Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Was
Merk Present Time
Merk kleurnaam Soft Pink

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is de Pillar candle Swirl medium van Present Time de perfecte keuze. Deze prachtige kaars behoort tot de categorie Kaarsen en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met een breedte van 7 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 10 cm is deze kaars van perfect formaat om een gezellige sfeer te creëren in elke ruimte.

De Pillar candle Swirl medium is gemaakt van hoogwaardig wasmateriaal, waardoor hij langdurig brandt en een warme gloed verspreidt. De zachte roze kleur van deze kaars, ook wel bekend als "Soft Pink" volgens het merk Present Time, voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan je interieur. Of je nu een romantische avond wilt creëren of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, deze kaars is de ideale metgezel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies