Present Time

Pillar candle Layered Circles medium Vanilla Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Was
Merk Present Time
Merk kleurnaam Vanilla Yellow

De Pillar candle Layered Circles medium is een prachtige kaars die perfect past bij de categorie Kaarsen. Deze kaars is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van hoogwaardig wasmateriaal. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze kaars is daar geen uitzondering op.

De kaars heeft een mooie kleur die door het merk wordt omschreven als Vanilla Yellow. Deze kleur past perfect bij de stijlvolle uitstraling van de kaars en zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis.

Met de Pillar candle Layered Circles medium haal je niet alleen een mooie kaars in huis, maar ook een echte eyecatcher. De kaars heeft namelijk een uniek ontwerp met verschillende lagen en cirkels. Dit zorgt voor een speels effect en maakt de kaars extra bijzonder.

Kortom, de Pillar candle Layered Circles medium is een must-have voor iedereen die houdt van stijlvolle en kwalitatieve kaarsen. Het is een perfect cadeau voor jezelf of voor een ander, en zal zeker niet teleurstellen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies