Present Time

Pillar candle Layered Circles large Warm Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7.5 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 15 cm
Materiaal Was
Merk Present Time
Merk kleurnaam Warm Grey

De Pillar candle Layered Circles large is een prachtige kaars die perfect is voor volwassenen. Met een breedte van 7,5 cm, een diepte van 7,5 cm en een hoogte van 15 cm, is deze kaars een opvallend decoratief stuk dat direct de aandacht trekt.

Gemaakt van hoogwaardig wasmateriaal, is deze kaars van het merk Present Time een must-have voor liefhebbers van stijlvolle interieuraccessoires. De warm grijze kleur van het merk voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Of je nu je woonkamer, slaapkamer of kantoor wilt verfraaien, deze kaars zal zeker een statement maken. Creëer een gezellige sfeer en geniet van de warme gloed die deze kaars uitstraalt.

Voeg de Pillar candle Layered Circles large toe aan je winkelwagentje en geef je interieur een trendy en verfijnde uitstraling. Bestel vandaag nog en laat je inspireren door de schoonheid van deze prachtige kaars.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies