Leitmotiv

Pendant lamp Lucid iron Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 22 cm
Doelgroep Dames
Energiebron Stroom aansluiting
Hoogte 33 cm
Materiaal Metaal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Black
Merk product code LM1829
Type fitting E27

Op zoek naar een stijlvolle hanglamp voor jouw interieur? Dan is de Pendant lamp Lucid iron van Leitmotiv de perfecte keuze. Deze prachtige hanglamp behoort tot de categorie Hanglampen en is een absolute eyecatcher in elke ruimte.

De Pendant lamp Lucid iron heeft een breedte en diepte van 22 cm, waardoor hij compact en toch opvallend is. Met een hoogte van 33 cm zorgt deze lamp voor een mooie verlichting in jouw kamer. Het materiaal van de lamp is hoogwaardig metaal, wat zorgt voor een duurzame en moderne uitstraling.

Deze hanglamp is speciaal ontworpen voor dames die houden van een trendy en eigentijds interieur. Met zijn zwarte kleur en strakke vormgeving past de Pendant lamp Lucid iron perfect bij elke stijl. De lamp is voorzien van een E27 fitting, waardoor je gemakkelijk een bijpassende lichtbron kunt kiezen.

Met de Pendant lamp Lucid iron haal je niet alleen een prachtige designlamp in huis, maar ook een lamp die eenvoudig te installeren is. Dankzij de stroomaansluiting kun je de lamp direct aansluiten en genieten van een sfeervolle verlichting in jouw woning.

Ben je op zoek naar een hanglamp die zowel functioneel als decoratief is? Kies dan voor de Pendant lamp Lucid iron van Leitmotiv. Bestel deze unieke lamp vandaag nog en geef jouw interieur een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies