Leitmotiv

Pendant lamp Drup Large shadow Chrome

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stroom aansluiting
Hoogte 35.5 cm
Materiaal Glas
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Chrome
Merk product code LM1968
Type fitting E27

De Pendant lamp Drup Large shadow is een prachtige hanglamp van het merk Leitmotiv. Met zijn moderne uitstraling en chroomkleurige afwerking is deze lamp een echte eyecatcher in elke ruimte. De lamp heeft een breedte en diepte van 26 cm en een hoogte van 35.5 cm, waardoor hij perfect past in zowel grote als kleine ruimtes.

Deze hanglamp is speciaal ontworpen voor volwassenen en wordt aangedreven door een stroomaansluiting. Het materiaal van de lamp is glas, wat zorgt voor een elegante en stijlvolle uitstraling. De lamp heeft een E27 fitting, waardoor je gemakkelijk een bijpassende lichtbron kunt kiezen.

Met de Pendant lamp Drup Large shadow haal je niet alleen een functionele verlichtingsoplossing in huis, maar ook een prachtig designstuk. De chroomkleurige afwerking geeft de lamp een moderne en luxe uitstraling, terwijl het glazen materiaal zorgt voor een subtiele en sfeervolle verlichting. Of je nu een moderne woonkamer, slaapkamer of eetkamer hebt, deze hanglamp past perfect bij elke interieurstijl.

Deze hanglamp is van het merk Leitmotiv en heeft de productcode LM1968. Met zijn hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle design is deze lamp een waardevolle toevoeging aan je interieur. Bestel de Pendant lamp Drup Large shadow vandaag nog en geniet van de prachtige verlichting en sfeer die deze lamp met zich meebrengt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies