Leitmotiv

Pendant lamp Blown glass round Gun metal

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 30 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stroom aansluiting
Hoogte 30 cm
Materiaal Glas
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Gun metal
Merk product code LM1932
Type fitting E27

Op zoek naar een unieke hanglamp die je interieur naar een hoger niveau tilt? Dan is de Pendant lamp Blown glass round van Leitmotiv de perfecte keuze voor jou. Met zijn prachtige ontwerp en hoogwaardige materialen zal deze lamp zeker de aandacht trekken.

Deze hanglamp heeft een breedte, diepte en hoogte van 30 cm, waardoor hij perfect past in elke ruimte. Het glazen materiaal zorgt voor een elegante uitstraling en geeft een warm en sfeervol licht. De Gun metal kleur van Leitmotiv geeft de lamp een moderne en stijlvolle uitstraling.

De Pendant lamp Blown glass round werkt op stroomaansluiting en heeft een E27 fitting, waardoor je gemakkelijk een bijpassende lichtbron kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar een heldere verlichting of juist een warme gloed, deze lamp biedt eindeloze mogelijkheden.

Met de merkproductcode LM1932 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct van Leitmotiv. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en duurzame materialen. De Pendant lamp Blown glass round is dan ook een investering waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Of je nu je woonkamer, eetkamer of slaapkamer wilt verfraaien, deze hanglamp zal zeker een eyecatcher zijn. Voeg een vleugje elegantie en stijl toe aan je interieur met de Pendant lamp Blown glass round van Leitmotiv.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies