Leitmotiv

Pendant lamp Blown glass medium chrome

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 22 cm
Doelgroep Dames
Energiebron Stroom aansluiting
Hoogte 33 cm
Materiaal Glas
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam chrome
Type fitting E27

Deze prachtige hanglamp, genaamd Pendant lamp Blown glass medium, is een absolute eyecatcher voor elke ruimte. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen is deze lamp perfect voor de moderne vrouw. De lamp heeft een breedte van 22 cm, een diepte van 22 cm en een hoogte van 33 cm, waardoor hij ideaal is voor middelgrote ruimtes.

De Pendant lamp Blown glass medium is gemaakt van hoogwaardig glas, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Het merk Leitmotiv staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze lamp is daar geen uitzondering op. De lamp heeft een stroomaansluiting als energiebron en een E27 fitting, waardoor hij gemakkelijk te installeren is.

Wat deze hanglamp echt bijzonder maakt, is de kleur. De Pendant lamp Blown glass medium heeft een prachtige chroomkleur, wat zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling. Of je nu een minimalistische inrichting hebt of juist een meer eclectische stijl, deze lamp past perfect bij elke interieurstijl.

Met de Pendant lamp Blown glass medium haal je niet alleen een functioneel verlichtingsstuk in huis, maar ook een prachtig designobject. Deze lamp zal zeker de aandacht trekken en een statement maken in elke kamer. Waar wacht je nog op? Voeg deze geweldige hanglamp toe aan je winkelwagen en geef je huis een stijlvolle upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies