Leitmotiv

Pendant lamp Blown glass medium brass

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 22 cm
Doelgroep Dames
Energiebron Stroom aansluiting
Hoogte 33 cm
Materiaal Glas
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam brass
Type fitting E27

Deze prachtige hanglamp, genaamd Pendant lamp Blown glass medium, is een absolute must-have voor elke fashion-forward dame. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen zal deze lamp een stijlvolle toevoeging zijn aan jouw interieur.

Deze hanglamp behoort tot de categorie Hanglampen en heeft een breedte van 22 cm, een diepte van 22 cm en een hoogte van 33 cm. Het materiaal waarvan deze lamp is gemaakt, is hoogwaardig glas, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

De energiebron van deze lamp is een stroomaansluiting, waardoor je geen gedoe hebt met batterijen of oplaadbare accu's. Het merk van deze lamp is Leitmotiv, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap.

Deze hanglamp heeft een prachtige messing kleur, wat zorgt voor een warme en trendy uitstraling. De lamp is voorzien van een E27 fitting, waardoor je eenvoudig de juiste lichtbron kunt kiezen die past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Met deze Pendant lamp Blown glass medium haal je niet alleen een functioneel verlichtingsstuk in huis, maar ook een ware eyecatcher die jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Bestel deze lamp vandaag nog en geef jouw huis de stijlvolle touch die het verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies