Zusss

Luxe Geurkaars In Koker Fijn En Fris Diepgroen

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 12 cm
Materiaal Paraffine
Merk Zusss
Merk kleurnaam Diepgroen
Merk product code 0503-115

Ben je op zoek naar een luxe geurkaars die je interieur een verfijnde en frisse sfeer geeft? Dan is de Luxe Geurkaars In Koker Fijn En Fris van Zusss precies wat je nodig hebt. Deze geurkaars behoort tot de categorie Geurkaarsen en is perfect voor volwassenen.

De Luxe Geurkaars In Koker Fijn En Fris heeft een afmeting van 10 cm breed, 10 cm diep en 12 cm hoog. Gemaakt van hoogwaardige paraffine, zorgt deze kaars voor een langdurige en gelijkmatige verbranding. Het merk Zusss staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze geurkaars is geen uitzondering.

Met zijn diepgroene kleur voegt deze geurkaars een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Of je nu een romantische avond plant of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, deze geurkaars creëert de perfecte ambiance. De productcode van deze kaars is 0503-115, zodat je precies weet welke variant je hebt gekozen.

Maak van je huis een oase van rust en verfijning met de Luxe Geurkaars In Koker Fijn En Fris van Zusss. Bestel vandaag nog en geniet van de heerlijke geur en stijlvolle uitstraling die deze kaars te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies