Zusss

Geurkaars In Glazen Pot Blij Zijn Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7.5 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9.5 cm
Materiaal Paraffine
Merk Zusss
Merk kleurnaam Zwart

De Geurkaars In Glazen Pot Blij Zijn is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een vleugje gezelligheid in hun huis. Met een breedte en diepte van 7.5 cm en een hoogte van 9.5 cm, past deze geurkaars perfect in elke ruimte.

Gemaakt van hoogwaardige paraffine, straalt deze geurkaars kwaliteit en stijl uit. Het merk achter deze prachtige kaars is Zusss, een bekend en vertrouwd merk in de modewereld. De kleur van de kaars is zwart, wat zorgt voor een elegante en tijdloze uitstraling.

Met de Geurkaars In Glazen Pot Blij Zijn creëer je niet alleen een warme sfeer, maar geniet je ook van een heerlijke geur. Laat je betoveren door de aangename geur en kom helemaal tot rust. Deze geurkaars is het perfecte cadeau voor jezelf of voor iemand die je wilt verwennen.

Voeg een vleugje gezelligheid toe aan je interieur met de Geurkaars In Glazen Pot Blij Zijn. Bestel vandaag nog en geniet van de warmte en sfeer die deze kaars met zich meebrengt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies