Zusss

Geurkaars In Blik Lotus Pluk De Dag Lila Wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Materiaal Paraffine
Merk Zusss
Merk kleurnaam Lila Wit
Merk product code 0503-094

Deze Geurkaars In Blik Lotus Pluk De Dag is een must-have voor dames die houden van een ontspannen en sfeervolle ambiance. Met een diepte van 7 cm en een hoogte van 9 cm past deze geurkaars perfect in elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardige paraffine, zorgt deze kaars voor een langdurige en gelijkmatige verbranding.

Het merk achter deze geurkaars is Zusss, een bekend en vertrouwd merk in de fashion industrie. De kleur van deze kaars is lila wit, wat zorgt voor een elegante en stijlvolle uitstraling. Met de productcode 0503-094 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Deze geurkaars is niet alleen een prachtige toevoeging aan je interieur, maar heeft ook een heerlijke geur. Pluk de dag met de betoverende lotusgeur die deze kaars verspreidt. Laat je meevoeren naar een wereld van rust en ontspanning.

Creëer een warme en gezellige sfeer in je huis met deze Geurkaars In Blik Lotus Pluk De Dag. Bestel nu en geniet van de heerlijke geur en de stijlvolle uitstraling die deze kaars met zich meebrengt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies