WIJCK

Paris City Candle Roses Vertiver Sandalwood

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.5 cm
Materiaal Glas
Merk Wijck
Serie Paris

De Paris City Candle is een prachtige geurkaars die je direct meeneemt naar de betoverende straten van Parijs. Met een breedte van 8 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 10.5 cm, is deze kaars perfect om een warme en gezellige sfeer te creëren in elke ruimte.

Gemaakt van hoogwaardig glas, straalt deze kaars elegantie en stijl uit. Het merk Wijck staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze kaars is daar geen uitzondering op. Met de Paris-serie brengt deze kaars een vleugje Franse charme in jouw huis.

De Paris City Candle is geschikt voor volwassenen en is ideaal om cadeau te geven aan jezelf of aan een geliefde. Of je nu een romantische avond wilt creëren of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, deze geurkaars zorgt voor de perfecte ambiance.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies