WIJCK

Delft City Roomspray 500 ML Roses Vertiver Sandalwood

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 23 cm
Materiaal RPET
Merk Wijck
Serie Delft
Volume 0.5 l

Met de Delft City Roomspray 500 ML van Wijck breng je de betoverende geur van de stad Delft in huis. Deze roomspray behoort tot de categorie Diffusers en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 8 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 23 cm heeft deze roomspray een compact formaat dat perfect in elke ruimte past.

De Delft City Roomspray is gemaakt van RPET, een duurzaam materiaal dat bijdraagt aan een milieubewuste levensstijl. Het merk Wijck staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Delft-serie is geen uitzondering. Met een volume van 0.5 l biedt deze roomspray voldoende geur om je huis te vullen met de heerlijke geur van Delft.

Creëer een ontspannen en verfrissende sfeer in elke kamer met de Delft City Roomspray 500 ML. Bestel vandaag nog en geniet van de unieke geurbeleving die deze roomspray te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies