WIJCK

Delft City Diffuser 200 ML Roses Vertiver Sandalwood

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Glas
Merk Wijck
Serie Delft

Ben je op zoek naar een heerlijke geur voor in huis? Dan is de Delft City Diffuser 200 ML echt iets voor jou! Deze diffuser behoort tot de categorie Diffusers en is perfect om je huis een frisse en aangename geur te geven.

De Delft City Diffuser 200 ML is speciaal ontworpen voor dames die houden van stijl en elegantie. Het is gemaakt van hoogwaardig glas, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur.

Deze diffuser is van het merk Wijck, een bekend en betrouwbaar merk in de fashion industrie. Met de Delft serie brengen ze een ode aan de prachtige stad Delft, bekend om zijn historische charme en unieke blauwe aardewerk.

Haal de sfeer van Delft in huis met de Delft City Diffuser 200 ML. Geniet van de heerlijke geur en creëer een ontspannen en gezellige ambiance in elke kamer. Bestel nu en laat je betoveren door de magie van deze diffuser!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies