The Little Green Bag

Soy Wax Candle Wild Spirit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Doelgroep Dames
Geur Chocolade
Hoogte 9 cm
Materiaal Glas
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Wild Spirit
Merk product code 201134
Woonruimte Woonkamer

Ben je op zoek naar een heerlijke geurkaars om je woonkamer op te fleuren? Dan is de Soy Wax Candle van The Little Green Bag echt iets voor jou! Deze geurkaars heeft een breedte van 8 cm en een hoogte van 9 cm, waardoor hij perfect past in elke woonruimte. Gemaakt van hoogwaardig glas en met een verleidelijke geur van chocolade, creëert deze kaars een warme en gezellige sfeer in huis.

De Soy Wax Candle is speciaal ontworpen voor dames die houden van luxe en comfort. Het merk, The Little Green Bag, staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle producten. Met de merk kleurnaam "Wild Spirit" en de unieke product code "201134", voegt deze geurkaars een vleugje speelsheid en originaliteit toe aan je interieur.

Of je nu jezelf wilt verwennen of op zoek bent naar een perfect cadeau, deze Soy Wax Candle is een absolute must-have. Geniet van de heerlijke geur en laat je betoveren door de warme gloed die deze geurkaars verspreidt. Bestel nu en breng een vleugje luxe in je leven met de Soy Wax Candle van The Little Green Bag!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies