The Gift Label

Reed Diffuser 400ml Big Hug Big Hug

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Big Hug
Merk product code 10123015
Serie Big Hug

De Reed Diffuser 400ml Big Hug van The Gift Label is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een heerlijke geurervaring in huis. Met zijn unieke geur en stijlvolle design is deze diffuser een perfecte aanvulling op elke ruimte.

Deze Reed Diffuser is onderdeel van de Big Hug serie van The Gift Label. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Big Hug collectie is geen uitzondering. Met de merkproductcode 10123015 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat lang meegaat.

De geur van de Reed Diffuser is subtiel en verfrissend. De Big Hug geur is perfect voor momenten van ontspanning en gezelligheid. Laat je omringen door de heerlijke geur en geniet van een warme en knusse sfeer in huis.

Met een inhoud van 400ml gaat deze Reed Diffuser lang mee, waardoor je keer op keer kunt genieten van de heerlijke geur. Plaats de diffuser in elke gewenste ruimte en laat de geur zich verspreiden. Creëer een aangename ambiance in je woonkamer, slaapkamer of zelfs op kantoor.

De Reed Diffuser 400ml Big Hug is een perfect cadeau voor jezelf of voor een speciaal persoon in je leven. Verwen jezelf of verras iemand met deze prachtige diffuser. Bestel nu en geniet van de heerlijke geur en stijlvolle uitstraling van de Big Hug serie van The Gift Label.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies