The Gift Label

Home Set Christmas I Wish You Joy And Happiness I Wish You Joy And Happiness

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled Plastic
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam I Wish You Joy And Happiness
Merk product code 1014148
Serie The Gift Label Christmas

Maak je klaar voor de feestdagen met de Home Set Christmas I Wish You Joy And Happiness van The Gift Label. Dit prachtige zeepje behoort tot de categorie Zeepjes en is perfect voor volwassenen. Het zeepje is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor het een duurzame keuze is. Met de merknaam "I Wish You Joy And Happiness" straalt dit zeepje positiviteit en vreugde uit.

De Home Set Christmas I Wish You Joy And Happiness is onderdeel van de The Gift Label Christmas serie. Met de productcode 1014148 weet je zeker dat je een uniek en speciaal item in handen hebt. Dit zeepje is niet alleen een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook voor je geliefden tijdens de feestdagen.

Voeg een vleugje vrolijkheid toe aan je dagelijkse routine met dit zeepje. Het zal je niet alleen schoon en fris laten voelen, maar ook een glimlach op je gezicht toveren. Kies voor duurzaamheid en stijl met de Home Set Christmas I Wish You Joy And Happiness van The Gift Label.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies