The Gift Label

Candletin 310 gr Big hug Jasmine Vanilla Jasmine Vanilla

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9 cm
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Jasmine Vanilla
Merk product code 1011673
Serie Big Hug

Ben je op zoek naar een heerlijk geurende kaars die je een warme en knusse sfeer geeft? Dan is de Candletin 310 gr Big Hug Jasmine Vanilla van The Gift Label perfect voor jou. Deze geurkaars behoort tot de categorie Geurkaarsen en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Candletin heeft een breedte van 8 cm en een hoogte van 9 cm, waardoor het een compact formaat heeft dat gemakkelijk in elke ruimte past. Het merk achter deze kaars is The Gift Label, een bekend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten.

De Candletin 310 gr Big Hug Jasmine Vanilla is onderdeel van de serie Big Hug en heeft een merk kleurnaam van Jasmine Vanilla. Met zijn unieke geur en stijlvolle ontwerp is deze kaars een echte blikvanger in je interieur.

Met de merk product code 1011673 weet je zeker dat je een authentiek product van The Gift Label in handen hebt. Creëer een gezellige en ontspannen sfeer in je huis met de Candletin 310 gr Big Hug Jasmine Vanilla geurkaars.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies