The Gift Label

Candletin 310 gr Big Hug Fresh Cotton Big hug

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Paraffine
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Big hug
Merk product code 1011674
Serie Big Hug

De Candletin 310 gr Big Hug Fresh Cotton is een geurkaars die perfect is voor volwassenen. Het materiaal waarvan deze kaars is gemaakt, is paraffine. Het merk achter deze kaars is The Gift Label en de kleurnaam van deze kaars is Big Hug. De productcode van deze kaars is 1011674 en deze kaars maakt deel uit van de serie Big Hug.

De Candletin 310 gr Big Hug Fresh Cotton is een kaars die je huis zal vullen met de heerlijke geur van verse katoen. Deze kaars is perfect om te gebruiken tijdens een ontspannen avond thuis of om cadeau te geven aan een vriend of familielid. De paraffine waarvan deze kaars is gemaakt, zorgt ervoor dat de kaars lang brandt en de geur goed verspreidt.

The Gift Label is een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en de Candletin 310 gr Big Hug Fresh Cotton is daar geen uitzondering op. De kaars heeft een mooie, grote omvang van 310 gram en is verpakt in een stijlvolle tin. De kleurnaam Big Hug past perfect bij de geur van verse katoen en maakt deze kaars een geweldig cadeau voor iedereen die van een warme en gezellige sfeer houdt.

Als je op zoek bent naar een geurkaars van hoge kwaliteit, dan is de Candletin 310 gr Big Hug Fresh Cotton zeker een aanrader. Met zijn heerlijke geur van verse katoen en zijn stijlvolle verpakking is deze kaars perfect om cadeau te geven of om zelf te gebruiken tijdens een ontspannen avond thuis.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies