The Gift Label

Candle Tin 310gr You Rock Jasmine Vanilla Rock Jasmine Vanilla

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Rock Jasmine Vanilla
Merk product code 3100033
Serie You rock

De Candle Tin 310gr You Rock Jasmine Vanilla is een heerlijke geurkaars die perfect is voor volwassenen. Het is een product van het gerenommeerde merk The Gift Label en behoort tot de serie You Rock.

Deze geurkaars heeft een unieke geur die is samengesteld uit de heerlijke aroma's van jasmijn en vanille. Het merk kleurnaam van deze kaars is Rock Jasmine Vanilla, wat perfect past bij de geur en de uitstraling van het product.

De Candle Tin 310gr You Rock Jasmine Vanilla heeft een productcode van 3100033, waardoor het gemakkelijk te vinden is in onze webshop. Het is een hoogwaardig product dat met zorg is gemaakt en perfect is voor het creëren van een ontspannen sfeer in huis.

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige geurkaars die zorgt voor een heerlijke geur in huis, dan is de Candle Tin 310gr You Rock Jasmine Vanilla van The Gift Label zeker een aanrader. Bestel hem vandaag nog en geniet van de heerlijke geur en de ontspannen sfeer die deze kaars creëert.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies