The Gift Label

Candle Tin 310gr Warm Wishes Jasmine Vanilla Wishes Jasmine Vanilla

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Wishes Jasmine Vanilla
Merk product code 3100031
Serie Warm Wishes

De Candle Tin 310gr Warm Wishes Jasmine Vanilla van The Gift Label is een heerlijke geurkaars voor volwassenen. Deze kaars is onderdeel van de Warm Wishes serie en heeft de merk kleurnaam Wishes Jasmine Vanilla. De merk product code van deze kaars is 3100031.

Deze geurkaars is perfect om een warme en gezellige sfeer te creëren in huis. De combinatie van jasmijn en vanille zorgt voor een heerlijke geur die lang blijft hangen. De kaars is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een brandtijd van maar liefst 50 uur.

De Candle Tin 310gr Warm Wishes Jasmine Vanilla is niet alleen een heerlijke geurkaars, maar ook een prachtig decoratief item voor in huis. De kaars zit verpakt in een mooie tinnen verpakking en heeft een stijlvol design dat in ieder interieur past.

Met deze geurkaars van The Gift Label geef je niet alleen jezelf, maar ook anderen een warm en gezellig gevoel. Het is dan ook een perfect cadeau voor een vriendin, moeder of zus. Bestel de Candle Tin 310gr Warm Wishes Jasmine Vanilla vandaag nog en geniet van de heerlijke geur en sfeer die deze kaars met zich meebrengt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies