The Gift Label

Candle Tin 310gr Stay Fabulous Jasmine Vanilla Fabulous Jasmine Vanilla

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Fabulous Jasmine Vanilla
Merk product code 3100035
Serie Stay fabulous

De Candle Tin 310gr Stay Fabulous Jasmine Vanilla is een heerlijke geurkaars van het merk The Gift Label. Deze kaars is speciaal ontworpen voor volwassenen die houden van een subtiele, maar toch verleidelijke geur in huis. De geur van jasmijn en vanille zorgt voor een warm en ontspannen gevoel, waardoor je helemaal tot rust komt.

Deze kaars is onderdeel van de Stay fabulous serie van The Gift Label en heeft de merk kleurnaam Fabulous Jasmine Vanilla. De merk product code van deze kaars is 3100035, waardoor je zeker weet dat je de juiste kaars in huis haalt. Het merk The Gift Label staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en unieke designs, waardoor deze kaars niet alleen heerlijk ruikt, maar ook nog eens een echte eyecatcher is in je interieur.

Haal de Candle Tin 310gr Stay Fabulous Jasmine Vanilla in huis en geniet van een heerlijke geur die je helemaal tot rust brengt. Deze kaars is het perfecte cadeau voor jezelf of voor een ander en zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies