Marie-Stella-Maris

Scented Candle Objets d Amsterdam 220gr Objets d Amsterdam

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled, Vegan
Materiaal Gerecycled glas, Was
Merk Marie-Stella-Maris
Merk kleurnaam Objets d Amsterdam
Merk product code 72344

Ben je op zoek naar een heerlijke geurkaars die je interieur een vleugje luxe geeft? Dan is de Scented Candle Objets d Amsterdam 220gr perfect voor jou. Deze geurkaars behoort tot de categorie Geurkaarsen en is een absolute must-have voor volwassenen.

Deze geurkaars is niet alleen prachtig, maar ook duurzaam. Hij is gemaakt van gerecycled glas en de was is volledig vegan. Zo kun je genieten van een heerlijke geurervaring, terwijl je ook bijdraagt aan een beter milieu.

De Scented Candle Objets d Amsterdam 220gr is afkomstig van het gerenommeerde merk Marie-Stella-Maris. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Objets d Amsterdam collectie is daar geen uitzondering op. Met de merkkleurnaam "Objets d Amsterdam" en de productcode 72344, voegt deze geurkaars een vleugje stijl toe aan je interieur.

Creëer een ontspannen sfeer in je huis met de Scented Candle Objets d Amsterdam 220gr. Bestel vandaag nog en geniet van de heerlijke geur en de luxe uitstraling die deze geurkaars te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies