Marie-Stella-Maris

Room Spray Rock Roses 250ml Rock Roses

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled glas
Merk Marie-Stella-Maris
Merk kleurnaam Rock Roses
Merk product code 72125

Ben je op zoek naar een heerlijke geurspray die je interieur een frisse en verfijnde touch geeft? Dan is de Room Spray Rock Roses 250ml van Marie-Stella-Maris precies wat je nodig hebt. Deze geurspray behoort tot de categorie Geursprays en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Wat deze geurspray echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled glas voor de verpakking. Marie-Stella-Maris is een merk dat zich inzet voor duurzaamheid, en met deze geurspray laten ze zien dat ze ook oog hebben voor het milieu. Het gerecyclede glas zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar draagt ook bij aan een betere wereld.

De geur van deze Room Spray is geïnspireerd op de betoverende geur van Rock Roses. Deze unieke geur is subtiel en verfijnd, waardoor je interieur direct een luxe en ontspannen sfeer krijgt. Met slechts een paar sprays verspreidt de geur zich door de ruimte en creëert een aangename ambiance.

De Room Spray Rock Roses 250ml heeft een merkproductcode van 72125, waardoor je zeker weet dat je een authentiek product van Marie-Stella-Maris in handen hebt. Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf en je interieur met deze heerlijke geurspray en geniet van de subtiele geur van Rock Roses.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies