Marie-Stella-Maris

Room Spray Lemon Notes 500ml Lemon Notes

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled glas
Merk Marie-Stella-Maris
Merk kleurnaam Lemon Notes
Merk product code 72177

Op zoek naar een verfrissende geur voor je huis? Dan is de Room Spray Lemon Notes 500ml van Marie-Stella-Maris perfect voor jou. Deze geurspray behoort tot de categorie Geursprays en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Deze geurspray is niet alleen heerlijk ruikend, maar ook duurzaam. Het is gemaakt van gerecycled glas, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Daarnaast draagt het merk Marie-Stella-Maris bij aan een duurzame wereld door gerecyclede materialen te gebruiken.

De Lemon Notes geur is verfrissend en energiek. Het brengt een vleugje citrus in je huis, waardoor een aangename sfeer ontstaat. Met een inhoud van 500ml gaat deze geurspray lang mee, zodat je er optimaal van kunt genieten.

De Room Spray Lemon Notes 500ml heeft een unieke merkkleur en -code. De kleur van deze geurspray is Lemon Notes, wat perfect past bij de verfrissende geur. De merkcode van dit product is 72177, waardoor het gemakkelijk te herkennen is.

Creëer een heerlijke geurbeleving in je huis met de Room Spray Lemon Notes 500ml van Marie-Stella-Maris. Bestel nu en geniet van de verfrissende geur en duurzame kwaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies