Marie-Stella-Maris

Fragrance Sticks Rock Roses 250ml Rock Roses

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled glas
Merk Marie-Stella-Maris
Merk kleurnaam Rock Roses
Merk product code 72415

Ben je op zoek naar een heerlijke geurervaring voor volwassenen? Dan zijn de Fragrance Sticks Rock Roses 250ml van Marie-Stella-Maris precies wat je nodig hebt. Deze geurstokjes behoren tot de categorie Geurstokjes en zijn gemaakt van gerecycled glas, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur vormen.

De geurstokjes zijn gevuld met de verleidelijke geur van Rock Roses, een merkkleurnaam die direct tot de verbeelding spreekt. Met de productcode 72415 weet je zeker dat je de authentieke Fragrance Sticks van Marie-Stella-Maris in handen hebt.

Geniet van de subtiele geurverspreiding in je huis en draag tegelijkertijd bij aan een duurzamere wereld. De Fragrance Sticks Rock Roses 250ml zijn gemaakt van gerecycled materiaal en passen perfect bij een bewuste levensstijl. Creëer een ontspannen sfeer en laat je betoveren door de betoverende geur van Rock Roses.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies