Umbra

Stax Brass

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 27 cm
Materiaal Metaal
Merk Umbra
Merk kleurnaam Brass
Merk product code 1017364

Op zoek naar een uniek en uitdagend puzzel- en spelproduct? Maak kennis met Stax, een must-have item voor volwassenen die van een uitdaging houden. Met zijn afmetingen van 32 cm breed, 5 cm diep en 27 cm hoog, is Stax een opvallend stuk dat de aandacht trekt.

Stax is gemaakt van hoogwaardig metaal, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een moderne en stijlvolle uitstraling heeft. Het merk achter dit geweldige product is Umbra, een bekend en vertrouwd merk in de mode-industrie.

Wat Stax echt onderscheidt, is de prachtige messing kleur die het heeft. Deze subtiele, maar toch opvallende kleur voegt een vleugje elegantie toe aan je interieur. Met de merkproductcode 1017364 weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief hoogwaardig product in handen hebt.

Of je nu een puzzel- en spelliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een uniek decoratief item, Stax is de perfecte keuze. Bestel nu en voeg een vleugje stijl en plezier toe aan je leven!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies