Steamery

White Laundry Detergent Transparant White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled PET
Merk Steamery
Merk kleurnaam Transparant White
Merk product code 921

Ben je op zoek naar een effectieve en milieuvriendelijke manier om je witte was stralend schoon te krijgen? Dan is de White Laundry Detergent van Steamery precies wat je nodig hebt. Deze wasmiddel is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van gerecycled PET-materiaal, waardoor het niet alleen goed is voor je kleding, maar ook voor het milieu.

Met de White Laundry Detergent hoef je je geen zorgen te maken over vlekken of verkleuringen op je witte kleding. Het is een duurzaam product dat gerecycled is en daardoor bijdraagt aan een circulaire economie. Bovendien is het merk Steamery bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, dus je kunt erop vertrouwen dat dit wasmiddel je kleding grondig reinigt en fris laat ruiken.

De White Laundry Detergent van Steamery heeft een transparant witte kleur en is verpakt in een handige fles met een productcode van 921. Met deze fles kun je gemakkelijk doseren en voorkom je verspilling van het wasmiddel. Het is een must-have voor iedereen die zijn witte was op een efficiënte en milieuvriendelijke manier wil verzorgen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies