Steamery

Vegan Clothing Brush Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 4.5 cm
Diepte 3.4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 26 cm
Materiaal Hout
Merk Steamery
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 611

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke manier om je kleding er altijd fris en netjes uit te laten zien? Dan is de Vegan Clothing Brush van Steamery de perfecte keuze voor jou. Deze borstel is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van duurzaam hout. Met een breedte van 4.5 cm, een diepte van 3.4 cm en een hoogte van 26 cm, ligt deze borstel comfortabel in de hand en is hij gemakkelijk te gebruiken.

De Vegan Clothing Brush is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het merk Steamery staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze borstel is daar geen uitzondering op. Met een mooie bruine kleur en het merkproductcode 611, voegt deze borstel een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse routine.

Met de Vegan Clothing Brush kun je moeiteloos pluisjes, stof en vuil van je kleding verwijderen. Het zachte houten materiaal zorgt ervoor dat je kleding niet beschadigd raakt tijdens het borstelen. Of je nu je favoriete trui, jas of broek wilt opfrissen, deze borstel is geschikt voor alle soorten kledingstukken.

Investeer in een duurzame en effectieve oplossing voor het onderhouden van je kleding. Bestel vandaag nog de Vegan Clothing Brush van Steamery en geniet van frisse en verzorgde kleding, keer op keer.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies