Orbitkey

ID Card Holder with Lanyard Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Leer
Merk Orbitkey
Merk kleurnaam Black
Merk product code WCLA-202

De ID Card Holder met Lanyard van Orbitkey is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische manier om hun ID-kaart bij zich te dragen. Gemaakt van hoogwaardig leer, is deze kaarthouder duurzaam en gaat hij lang mee.

Orbitkey is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten en de ID Card Holder met Lanyard is geen uitzondering. Met zijn zwarte kleur en merkproductcode WCLA-202 is deze kaarthouder niet alleen functioneel, maar ook een fashion statement.

Met de ID Card Holder met Lanyard van Orbitkey hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van je ID-kaart. De lanyard zorgt ervoor dat je kaart altijd binnen handbereik is en je hem gemakkelijk kunt laten zien wanneer dat nodig is. Het is de perfecte accessoire voor drukke professionals die veel onderweg zijn.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige ID Card Holder met Lanyard die zowel functioneel als stijlvol is, dan is de Orbitkey ID Card Holder met Lanyard in de categorie Sleutelhangers de perfecte keuze voor jou.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies