Michael Kors

Jet Set Charm Small Chn Case For Airpods Pale Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal PVC
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Pale Gold
Merk product code 34F2GT9N5M
Serie Jet Set Charm

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische accessoire voor je Airpods? Dan is de Jet Set Charm Small Chn Case van Michael Kors perfect voor jou. Deze charmante case is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal. Met zijn merknaam "Pale Gold" en productcode "34F2GT9N5M" straalt deze case luxe en elegantie uit.

De Jet Set Charm Small Chn Case is onderdeel van de gelijknamige serie van Michael Kors. Deze serie staat bekend om zijn verfijnde ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. Met deze case kun je je Airpods veilig en stijlvol opbergen, waar je ook naartoe gaat.

Met de Jet Set Charm Small Chn Case hoef je je geen zorgen te maken over krassen, stoten of vuil. Deze case beschermt je Airpods optimaal, zodat je altijd kunt genieten van je favoriete muziek of podcasts. Bovendien is de case eenvoudig te openen en te sluiten, waardoor je snel toegang hebt tot je Airpods.

Als je op zoek bent naar een trendy en functionele accessoire voor je Airpods, dan is de Jet Set Charm Small Chn Case van Michael Kors de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en geef je Airpods de bescherming en stijl die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies