IDEAL OF SWEDEN

Fashion AirPods Mint swirl marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 2.5 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 6 cm
Materiaal Plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Mint swirl marble
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een trendy en stijlvolle manier om je AirPods te beschermen? Dan zijn de Fashion AirPods van iDeal of Sweden perfect voor jou! Deze smartphone cover is speciaal ontworpen voor dames die houden van een modieuze uitstraling.

De Fashion AirPods hebben een breedte van 2.5 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 6 cm. Ze zijn gemaakt van duurzaam plastic materiaal, waardoor ze je AirPods effectief beschermen tegen krassen en stoten. Met de back cover stijl zorg je ervoor dat je AirPods er altijd trendy uitzien.

Deze Fashion AirPods hebben een uniek design genaamd "Mint swirl marble" van het merk iDeal of Sweden. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en trendy ontwerpen. Met deze cover geef je je AirPods een modieuze en persoonlijke touch.

Wacht niet langer en geef je AirPods de bescherming en stijl die ze verdienen met de Fashion AirPods van iDeal of Sweden. Bestel ze vandaag nog en geniet van een trendy look voor je AirPods!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies