IDEAL OF SWEDEN

AirPods Case PU Pro Camel Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 2.6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 5 cm
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Camel Croco
Merk product code IDAPCAW21-PRO

Ben je op zoek naar een stijlvolle beschermhoes voor je AirPods? Dan is de AirPods Case PU Pro van iDeal of Sweden precies wat je nodig hebt. Deze hoes is speciaal ontworpen voor dames die graag hun AirPods willen beschermen met een vleugje elegantie.

De AirPods Case PU Pro heeft een breedte van 6.5 cm, een diepte van 2.6 cm en een hoogte van 5 cm. Met deze compacte afmetingen past de hoes perfect om je AirPods, zonder extra bulk toe te voegen. Het materiaal van de hoes is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, waardoor het duurzaam en slijtvast is.

Met de Camel Croco kleur en het stijlvolle ontwerp is deze hoes een echte eyecatcher. Het merk iDeal of Sweden staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is te zien aan elk detail van deze AirPods Case PU Pro. De merkproductcode voor deze hoes is IDAPCAW21-PRO.

Of je nu onderweg bent, op kantoor of gewoon thuis, met de AirPods Case PU Pro ben je altijd verzekerd van een trendy en beschermende oplossing voor je AirPods. Bestel vandaag nog en geef je AirPods de stijlvolle bescherming die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies