IDEAL OF SWEDEN

AirPods Case PU 1st and 2nd Generation Camel Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 4.8 cm
Diepte 2.6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 5.8 cm
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Camel Croco
Merk product code IDAPCAW21-325

Ben je op zoek naar een stijlvolle beschermhoes voor je AirPods? Dan is de AirPods Case PU 1st en 2nd Generation van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze hoes is speciaal ontworpen voor dames die graag hun AirPods willen beschermen met een vleugje elegantie.

Deze AirPods Case heeft een breedte van 4.8 cm, een diepte van 2.6 cm en een hoogte van 5.8 cm. Hierdoor past hij perfect om je AirPods en zorgt hij voor een optimale bescherming tegen krassen en stoten. Het materiaal van de case is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling.

De AirPods Case PU 1st en 2nd Generation is ontworpen door het bekende merk iDeal of Sweden. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van deze case is Camel Croco, wat zorgt voor een trendy en modieuze uitstraling. De productcode van deze case is IDAPCAW21-325.

Met de AirPods Case PU 1st en 2nd Generation van iDeal of Sweden bescherm je niet alleen je AirPods, maar voeg je ook een vleugje stijl toe aan je dagelijkse leven. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies