IDEAL OF SWEDEN

AirPods Case Print Pro Golden Twilight

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 2.6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 5 cm
Materiaal Duurzaam plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Golden Twilight
Merk product code IDFAPCAW21-PRO

Ben je op zoek naar een stijlvolle bescherming voor je AirPods? Dan is de AirPods Case Print Pro van iDeal of Sweden perfect voor jou! Deze case behoort tot de categorie Smartphone Accessoires en is speciaal ontworpen voor dames.

De AirPods Case Print Pro heeft een breedte van 6.5 cm, een diepte van 2.6 cm en een hoogte van 5 cm. Gemaakt van duurzaam plastic, biedt deze case optimale bescherming voor je AirPods. Het merk iDeal of Sweden staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen.

Deze specifieke case heeft de kleurnaam "Golden Twilight" en de productcode IDFAPCAW21-PRO. Met zijn unieke print en glanzende afwerking voegt deze case een vleugje glamour toe aan je AirPods. Bescherm je AirPods op een trendy en modieuze manier met de AirPods Case Print Pro van iDeal of Sweden!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies