IDEAL OF SWEDEN

AirPods Case Print Pro Dawn Bloom

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 2.6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 5 cm
Materiaal Duurzaam plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Dawn Bloom
Merk product code IDFAPCAW21-PRO

Ben je op zoek naar een stijlvolle beschermhoes voor je AirPods? Dan is de AirPods Case Print Pro van iDeal of Sweden precies wat je nodig hebt! Deze trendy hoes is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van duurzaam plastic. Met een breedte van 6.5 cm, een diepte van 2.6 cm en een hoogte van 5 cm past deze hoes perfect om je AirPods.

De AirPods Case Print Pro in de kleur Dawn Bloom is een absolute eyecatcher. Het merk iDeal of Sweden staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze hoes is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode IDFAPCAW21-PRO weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Naast het bieden van optimale bescherming voor je AirPods, voegt deze hoes ook een vleugje stijl toe aan je dagelijkse look. Of je nu onderweg bent, op kantoor of gewoon thuis, met de AirPods Case Print Pro ben je altijd fashionable.

Wacht niet langer en geef je AirPods de bescherming en stijl die ze verdienen. Bestel vandaag nog de AirPods Case Print Pro van iDeal of Sweden in de kleur Dawn Bloom en geniet van een trendy accessoire dat perfect bij jouw smartphone past.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies