IDEAL OF SWEDEN

AirPods Case Print 1st and 2nd Generation Iconic Leopard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 4.8 cm
Diepte 2.6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 5.8 cm
Materiaal Duurzaam plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Iconic Leopard
Merk product code IDFAPCAW21-356

Ben je op zoek naar een trendy en stijlvolle beschermhoes voor je AirPods? Dan is de AirPods Case Print 1st en 2nd Generation van iDeal of Sweden perfect voor jou! Deze beschermhoes is speciaal ontworpen voor dames die graag hun AirPods willen beschermen en tegelijkertijd een fashion statement willen maken.

Deze AirPods Case heeft een afmeting van 4.8 cm breed, 2.6 cm diep en 5.8 cm hoog, waardoor hij perfect past bij je AirPods van de 1e en 2e generatie. Het duurzame plastic materiaal zorgt ervoor dat je AirPods beschermd blijven tegen krassen, stoten en vuil. Zo kun je zorgeloos genieten van je favoriete muziek, waar je ook bent.

De AirPods Case Print 1st en 2nd Generation is ontworpen door het bekende merk iDeal of Sweden. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy designs. Met de Iconic Leopard print op deze beschermhoes voeg je een vleugje wildheid en stijl toe aan je AirPods. De merk kleurnaam van deze case is Iconic Leopard en de merk product code is IDFAPCAW21-356.

Wacht niet langer en geef je AirPods de bescherming en stijl die ze verdienen met de AirPods Case Print 1st en 2nd Generation van iDeal of Sweden. Bestel hem vandaag nog en maak een fashion statement met je AirPods!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies