Another Me

Box 100 Curious Facts dogs Purple

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 23 cm
Materiaal Papier
Merk Another Me
Merk kleurnaam Purple
Merk product code AM100FBODOE
Woonruimte Woonkamer

Ben je een hondenliefhebber die graag zijn kennis over onze trouwe viervoeters wil vergroten? Dan is de Box 100 Curious Facts dogs perfect voor jou! Deze puzzel is niet alleen leuk om te maken, maar biedt ook interessante feiten over verschillende hondenrassen. Met een breedte van 13 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 23 cm past deze puzzel perfect in je woonkamer. Gemaakt van hoogwaardig papier en ontworpen door Another Me, is deze puzzel van topkwaliteit. De paarse kleur van de puzzel voegt een vleugje stijl toe aan je interieur. Met de merkproductcode AM100FBODOE weet je zeker dat je een authentiek product van Another Me ontvangt. Deze puzzel is speciaal ontworpen voor volwassenen die graag hun vrije tijd doorbrengen met een uitdagende en educatieve activiteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies