SNURK

Ollie 240x220cm Wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 140 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 220 cm
Materiaal Organisch katoen
Merk SNURK
Merk kleurnaam Wit
Merk product code OLLIE240

Ben je op zoek naar een comfortabel en stijlvol dekbedovertrek? Dan is de Ollie 240x220cm van SNURK perfect voor jou. Dit dekbedovertrek behoort tot de categorie Dekbedovertrekken en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met een breedte van 140 cm en een hoogte van 220 cm past dit dekbedovertrek perfect op jouw bed. Het is gemaakt van organisch katoen, wat zorgt voor een zachte en ademende stof. Zo kun je elke nacht genieten van een comfortabele en rustgevende slaap.

SNURK is het merk achter dit prachtige dekbedovertrek. Met hun oog voor detail en kwaliteit hebben ze een product gecreëerd dat niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer. De kleur van dit dekbedovertrek is wit, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling.

De Ollie 240x220cm heeft als productcode OLLIE240. Met dit dekbedovertrek haal je niet alleen comfort en stijl in huis, maar ook een product dat met zorg en vakmanschap is gemaakt. Creëer de perfecte slaapomgeving met de Ollie 240x220cm van SNURK.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies