SNURK

Dino 140x220cm Wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 140 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 220 cm
Materiaal Organisch katoen
Merk SNURK
Merk kleurnaam Wit
Merk product code DINO140

Op zoek naar een nieuw dekbedovertrek? Maak kennis met het Dino 140x220cm dekbedovertrek van SNURK. Dit dekbedovertrek behoort tot de categorie "Dekbedovertrekken" en is perfect voor volwassenen. Met een breedte van 140 cm en een hoogte van 220 cm past dit overtrek perfect op jouw bed.

Wat dit dekbedovertrek echt bijzonder maakt, is het gebruik van organisch katoen als materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een zacht en comfortabel gevoel, maar ook voor een duurzame keuze. Het merk SNURK staat bekend om zijn hoogwaardige producten en dit overtrek is daar geen uitzondering op.

De kleur van dit dekbedovertrek is wit, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling in jouw slaapkamer. De productcode van dit overtrek is DINO140, waardoor je gemakkelijk het juiste product kunt vinden.

Upgrade jouw slaapkamer met het Dino 140x220cm dekbedovertrek van SNURK. Geniet van de comfortabele en duurzame eigenschappen van organisch katoen, terwijl je slaapt onder een stijlvol en tijdloos ontwerp. Bestel vandaag nog en geef jouw bed een nieuwe look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies